Bezoek Mercedes-Benz fabriek Vitoria (Spanje)

MB-spanjeOnder onze supervisie zijn op 3, 9 en 12 juni 2015 in totaal 120 gasten (40 gasten per keer) van Mercedes-Benz Nederland en haar dealers naar de VITO fabriek geweest in Vitoria (Spanje). De gasten werden op Schiphol door ons vriendelijk ontvangen en werd er geholpen met het ‘nieuwe’ inchecken. Tevens kregen de gasten een consumptiebon om na de douane wat te eten en te drinken in de Mediterranean Sandwich Bar.

Per vliegtuig werd naar Bilboa gevlogen waar de groep werd opgevangen door de plaatselijke gids Elke Panneels (fantastisch mens) en ging de groep met de bus op weg naar de wijnbodega Baigorri voor een wijnproeverij en diner. Bodegas Baigorri is een kunstwerk om te zien en staat in een unieke omgeving. Onderweg vertelde Elke steeds iets over de omgeving en historie. Na het diner vertrok de groep naar Hotel Lakua in Vitoria en was het nog tot laat zeer gezellig.

De tweede dag werd de fabriek bezocht met een bijeenkomst vooraf. Het viel op dat de mensen op de fabriek enthousiast en vriendelijk waren. Na het bezoek vertrok de groep naar het Guggenheim museum in Bilboa waar de lunch gereserveerd was. Hierna kon men zelf beslissen of ze de rondleiding door het museum zelf of met gids wilden. Hierna was het weer tijd om naar het vliegveld te gaan voor de terugreis. Bij aankomst stonden Anja en Evert de groep op de wachten om ze nog een mooie fles rode wijn van Bodegas Baigorri te overhandigen.

Het was een hele klus om deze 3 reizen voor te bereiden en te begeleiden maar het is ons zeer zeker uitstekend gelukt, gezien alle positieve reacties die we hebben gekregen.