Global Training Experience (GTE) 2015 Portugal

Op 22, 24 en 30 juni alsmede 2, 7 en 9 juli heeft Pronto 192 Mercedes-Benz medewerkers en verkopers ontvangen op Schiphol en heeft daar de 3 T-shirts, windjack en zonnebrandcrème uitgereikt. Het was wel ontzettend vroeg opstaan hoor. We moesten om 04.15 uur al op Schiphol gereed staan. Maar dat hebben we voor onze klanten over natuurlijk. Dit is juist ons sterke punt.

De 6 groepen vertrokken per vliegtuig naar Lissabon en werden per bus vervoerd naar hun hotel. Tussen 12.00 en 14.00 werd er geluncht en daarna per bus naar het Circuit van Estoril. De eerste trainingsdag duurde tot 19.15 uur en bestond uit zowel theorie als rijden met de auto’s. Na de training was er een avondevent in het centrum van Lissabon.

De tweede dag weer theorie en praktijk en daarna gelijk een avondevent op het Circuit van Estoril.

De derde dag tot 13.15 uur theorie en praktijk en daarna vertrek naar het vliegveld voor de thuisreis.

Drie drukke dagen maar het was zeer de moeite waard.