Reeds jarenlang spannen wij ons met succes in om de interne en externe communicatie bij bedrijven te verbeteren of te ontwikkelen. Hieronder vallen ook veranderingsprocessen binnen bedrijven of bij fusies en hoe deze te vertalen naar de juiste communicatie richting de medewerkers.

Een kleine greep:

Bij de Koninklijke Bibliotheek (KN) in Den Haag hebben wij het samengaan van verschillende afdelingen met reeds aan de KN gerelateerde bedrijven begeleid aan de hand van een vooropgezet implementatieplan met de daarbij behorende interne communicatie.

Bij het grote Dierenasiel Crailo in Hilversum hebben wij samen met derden de communicatie en pr verzorgd rondom het nieuw te bouwen dierenasiel. Dit hield in de communicatie naar buiten toe en naar de betreffende gemeenten waarvoor Crailo de (zwerf)dieren opvangt. Dit heeft ons zeer veel ervaring opgeleverd die wij weer uitstekend kunnen gebruiken bij andere ‘klussen’.

Hebt u hulp of ondersteuning nodig op communicatiegebied, neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.