Naast projecten op het gebied van Bladmanagement en Communicatie organiseren wij met veel plezier en succes zakelijke evenementen en klantenreizen.

Een aantal voorbeelden van evenementen en klantenreizen uit de afgelopen periode:

2-Daags event voor 70 AHOLD vervoerders met als thema’s: zuinig rijden en ontwikkelingen in de transportsector.

1-Daags event voor een select gezelschap met als thema’s: digitalisering in de autobranche, autonoom rijden en gepantserde voertuigen.

2-Daags event voor DVG-franchisenemers (130 personen) naar Bremen met een bezoek aan de Mercedes-Benz fabriek in Bremen, een off road experience, meerijden op de testbaan en een presentatie van de eigen organisatie en Mercedes-Benz.

Jubilarissenreis naar Bremen (Duitsland)
Voor de jubilarissen uit de Mercedes-Benz dealerorganisatie organiseren wij meerdere keren per jaar voor circa 50 personen per keer een 2-daagse reis naar Bremen waarbij o.a. een rondleiding door de fabriek van Mercedes-Benz in Bremen, The Rock-experience –in  een GLC wordt een offroad parcours overwonnen– en een stadsrondleiding door Bremen op het programma staan.

Klantenreis naar Vitoria (Spanje)
Voor zakelijke klanten van de Mercedes-Benz dealerorganisatie organiseren wij een aantal keren per jaar een klantenreis naar de fabriek in Vitoria voor circa 40 personen per keer. Wij regelen de invulling van het dag- en avondprogramma, het hotel, de tickets en boardingpasses, het vervoer en de gidsen ter plekke.

Ook organiseren wij veel klantenreizen naar en evenementen in Düsseldorf, Stuttgart, Affalterbach, Bremen, Wörth, Mannheim, Ulm, Molsheim, Ötigheim en Keulen. Naast reizen organiseren wij voor onze klanten dealershows, persdagen, open dagen, openingen en beurzen. Ook verzorgen wij tickets voor Formule 1, DTM, speciale (race)rijvaardigheidstrainingen en luxe driving experiences.

Bent u voornemens een reis of evenement voor uw medewerkers of klantenkring te organiseren, neem dan contact met ons op.  Wij nemen u graag de organisatie geheel of gedeeltelijk uit handen.